Ferestre Mansarda

FAKRO

Ferestrele de mansardă FAKRO sunt produse de TOP, fabricate din materie primă de cea mai bună calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigură trăinicie şi eficienţă (fiabilitate, siguranţă, funcţionalitate şi parametri izolatori excelenţi).

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi-scara-pod.jpg

Caracteristici:

Ferestre de mansardă speciale destinate caselor eficiente energetic dar şi caselor pasive. Sticla este amplasată într-o cercevea special construită, cu profile din lemn mai late comparativ cu ferestrele obişnuite. Aceasta construcţie minimizează fenomenul punţilor termice si conferă o izolaţie mai bună ferestrei. Fereastra FTT U8 Thermo cu un coeficient de transmitanţă termică Uw=0.58W/m2K este cea mai « călduroasă » fereastră de mansardă de pe piaţă, furnizată şi instalată împreună cu rama de etanşare EHV-AT Thermo. Este echipată standard cu cu un kit de izolare XDK constând în folie permeabilă la vapori XDP şi folie impermeabilă XDS. Deschiderea supramediană asigură confortul utilizării. Structură specială a ferestrei care utilizează o cercevea mai groasă şi sistemul de 4 garnituri de etanşare pentru a reduce pierderile de căldură.

Cerceveaua poate fi fixată în poziţie deschis sau poate fi rotită cu 180°, în vederea curăţării părţii exterioare a geamului.

Rezistenţă crescută împotriva efracţiei cu ajutorul sistemului topSafe

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi-scara-pod.jpg

Scari modulare

  Scările modulare de acces la pod sunt răspunsul nostru la nevoia de spaţiu, de uşurinţă în utilizare, de încredere şi siguranţă în exploatare şi, nu în ultimul rând, la nevoia unui raport corect între calitate şi preţ.

  Facilitează accesul la pod într-un mod practic şi sigur.

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi-scara-pod.jpg

  Economisirea de spaţiu

  După pliere, se închid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spaţiu în încăpere.

  Uşurinţa la montaj

  Sistemul de fixare rapid face posibil montajul scării de către două persoane. Adaptare uşoară a lungimii scării la înălţimea încăperii. Scările sunt livrate asamblate, gata pentru a fi montate.

  Operare usoară

  Chepengul are o structură compactă iar operarea este foarte comodă. Tija de operare special concepută facilitează deschiderea şi închiderea uşii cu uşurinţă.

  Echipamente adiţionale

  Pentru a uşura montajul şi a mări confortul în exploatare, FAKRO pune la dispoziţie mai multe accesorii.

  Garanţie

  Scările de acces la pod FAKRO sunt acoperite de o garanţie de 3 ani.

VELUX

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi-ferestre-mansarda.jpg

VELUX - Ferestre de mansardă cu operare de jos:

Operată cu ajutorul unui mâner elegant din zinc, situat în partea de jos, această fereastră de mansardă din lemn este soluția recomandată în situațiile în care este necesar montajul ferestrei la înălțime, de exemplu în cazul unui parapet înalt. Fereastra este echipată cu un sistem de ventilare în două trepte care oferă posibilitatea de reglare a ventilației chiar dacă fereastra este închisă.

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi-ferestre-mansarda.jpg

VELUX - Ferestre de mansardă cu operare de sus:

 Fereastra de mansardă originală cu operare superioară unică.Bara de operare superioară cu design elegant are acum clapetă de ventilare integrată și permite deschiderea şi închiderea facilă a ferestrei, cu o singură mână. Toate ferestrele noastre cu operare superioară sunt potrivite pentru majoritatea înălţimilor de montaj şi pantelor de acoperiş.

VELUX - Ferestre pentru BAIE:

 Pentru încăperile umede îți recomandăm ferestrele ultra-rezistente model GLU care nu necesită întreținere ulterioară, fiind fabricate din lemn acoperit cu poliuretan.

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi-ferestre-mansarda.jpg

VELUX - Balcon CABRIO®:

 Schimbă-ți punctul de vedere cu balconul VELUX CABRIO®. Această fereastră de mansardă inovatoare se transformă în câteva secunde într-un balcon ce permite accesul în afara mansardei, are o suprafață vitrată generoasă și clapetă de ventilare. Pe lângă funcționalitate ireproșabilă, aduce în căminul tău un element inedit.

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi-ferestre-mansarda.jpg

VELUX - Element vertical de fațadă:

 Ideal pentru mansardele cu parapet, elemental vertical de fațadă VFE se montează în combinație cu fereastra de mansardă VELUX și îți oferă o deschidere către exterior de la pardoseală până la plafon. Rezultatul este o priveliște fantastică a împrejurimilor și un val de lumină care invadează casa.

 

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi.jpg

Velux - Pentru acoperiș terasa:

 Ferestrele pentru acoperiș terasă au valori excelente ale coeficientului de transfer termic, astfel încât să asigure și să mențină confortul termic în interior. Designul unic adaugă valoare oricărei încăperi cu acoperiș terasă.

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi.jpg

Velux - Tunel solar:

 Cu ajutorul unui tunel solar VELUX este posibil să iluminezi natural chiar și cele mai întunecate colțuri din locuința ta. Tunelul conduce lumina naturală în casa ta, tubul putând avea o lungime de maxim 6 m. Este ideal pentru încăperi de dimensiuni mici, pentru spații restrânse precum holuri, camere fără pereți exteriori, băi, iluminând chiar și în zilele întunecate de iarnă.

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi.jpg

VELUX - Fereastră pentru ieșire pe acoperiș:

 Fereastra model GXL include toate caracteristicile binecunoscute ale ferestrei GGL. Având în plus deschidere laterală, fereastra este foarte potrivită și pentru ieșirea pe acoperiș dintr-o încăpere locuită.

 Practic și fără a necesita întreținere specială, modelul GVT oferă constructorilor și coșarilor acces ușor pe acoperiș.

ferestre de mansarda velux

ferestre de mansarda fakro

ferestre de mansarda ieftine

dedeman ferestre mansarda

ferestre mansarda

ferestre mansarda

ferestre mansarda

ferestre mansarda

ferestre mansarda

ferestre mansarda