Tabla BILKA Targu Neamt

Tabla BILKA Targu Neamt - Britanic

  Țigla BRITANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică Britanic poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 4500 mm.

  În ceea ce privește variantele de producție, modelul Britanic este realizat în varianta profilată, având înălțimea cutei de 25 mm, respectiv o înălțime totală de 40 mm.

  Este un model de țiglă ce se remarcă printr-un design modern, minimalist și simpu ce înglobează o tehnologie care se măsoară în decenii.

  Sistemul de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, facilitând astfel considerabil procesul de montaj și diminuând totodată costurile aferente.

Caracteristici tehnice
 
MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală0,45 – 0,6 mm
Lățime totală1215 mm
Lățime utilă de acoperie1160 mm
Lungimea modulului350 / 400 mm
Înălțime totală40 mm
Greutatea pe suprafață4 – 5 kg / mp
Înclinația minima8° dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale
Garanție finisaj lucios10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durata presupusă de viață60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură
Un stil clasic și elegant pentru acoperișuri

  Tigla britanică este un tip de învelitoare pentru acoperișuri, cunoscută pentru aspectul său clasic și elegant. Aceasta a fost utilizată în arhitectura britanică tradițională timp de secole și continuă să fie o opțiune populară în prezent. Tigla britanică adaugă un farmec distinct casei tale, protejând în același timp structura de influențele exterioare și oferind o durabilitate pe termen lung.

Caracteristici și aspect

  Tigla britanică are o formă distinctivă, caracterizată de crestele sale înalte și linii curbate. Aceasta creează un aspect tradițional și elegant, care se potrivește de minune cu casele în stil clasic, rustic sau colonial. Este disponibilă într-o varietate de culori și finisaje, permițându-ți să alegi o opțiune care să se potrivească esteticii casei tale.

Avantaje

 1. Durabilitate: Tigla britanică este fabricată din materiale rezistente, cum ar fi ceramica sau betonul, ceea ce o face o alegere durabilă pentru acoperișurile casei tale. Aceasta poate rezista la intemperii, inclusiv ploaie, vânt și radiații UV, oferind o protecție sigură împotriva deteriorării.

 2. Longevitate: Datorită durabilității sale, tigla britanică este cunoscută pentru longevitatea sa. Aceasta poate rezista ani de zile fără a-și pierde aspectul sau performanța. Prin alegerea unei tigle britanice de calitate și prin întreținerea corespunzătoare, poți avea încredere că acoperișul casei tale va rămâne sigur și frumos pentru mulți ani înainte.

 3. Izolație termică și fonică: Tigla britanică oferă o izolație eficientă termică și fonică pentru casa ta. Ea ajută la menținerea temperaturii interioare constante, contribuind la economisirea energiei și la crearea unui mediu confortabil în interior. De asemenea, izolează zgomotele exterioare, oferind o atmosferă liniștită și liniștitoare în interiorul casei.

 4. Rezistență la foc: Materialele utilizate în fabricarea tiglei britanice sunt în general rezistente la foc. Acest aspect este deosebit de important pentru siguranța casei tale, oferind protecție împotriva incendiilor și limitând propagarea focului în caz de accident.

 5. Estetică clasică: Tigla britanică oferă un aspect clasic și elegant acoperișului casei tale. Aceasta poate adăuga un farmec distinct și poate îmbunătăți arhitectura generală a clădirii. Datorită aspectului său tradițional, tigla britanică este adesea asociată cu eleganța și rafinamentul.

  În concluzie, tigla britanică este o opțiune atractivă pentru acoperișurile casei tale, oferind un stil clasic și elegant, durabilitate, longevitate și o gamă de avantaje practice. Dacă ești în căutarea unei învelitori de calitate superioară, care să ofere protecție și să contribuie la estetica generală a casei tale, tigla britanică poate fi o alegere excelentă. Tabla Bilka Targu Neamt

Tabla BILKA Targu Neamt - Romanic

  Țigla ROMANIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică ROMANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

  Țigla metalică ROMANIC se produce într-o gamă variată de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului, aceasta fiind de 30 mm. Eleganța și durabilitatea modelului permit utilizarea lui pe construcțiile noi, dar și pe monumentele istorice sau construcțiile romanice cu o vechime de sute de ani.

  Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj

Caracteristici tehnice
 
MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală0,5 – 0,6 mm
Lățime totală1140 mm
Lățime utilă de acoperire1020 mm
Lungimea modulului350 / 400 mm
Înălțime totală62 mm
Greutatea pe suprafață4 – 5 kg / mp
Înclinația minima8° dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale
Garanție finisaj lucios10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durata presupusă de viață60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură
 
Eleganță și rezistență într-un singur produs

  Țigla metalică Romanic este o variantă modernă și durabilă a acoperișurilor tradiționale din țiglă, oferind o combinație între aspectul clasic și avantajele materialelor moderne. Cu un design elegant și o serie de caracteristici benefice, țigla metalică Romanic este o opțiune populară pentru cei care doresc un acoperiș durabil și atrăgător.

Caracteristici și aspect

  Țigla metalică Romanic are un profil tradițional de țiglă, cu forme curbate și o suprafață ușor texturată, care îi conferă un aspect autentic și elegant. Este fabricată dintr-un strat de oțel galvanizat sau acoperit cu aluminiu, care este protejat cu un strat de vopsea rezistentă la intemperii. Acest strat de vopsea este disponibil într-o varietate de culori, permițându-ți să alegi o opțiune care să se potrivească perfect designului casei tale.

Avantaje

 1. Durabilitate și rezistență: Țigla metalică Romanic este extrem de rezistentă la intemperii și la factorii externi, cum ar fi ploaia, zăpada, vântul și radiațiile UV. Materialul din care este fabricată, precum oțelul galvanizat sau aluminiul, oferă rezistență la coroziune și putrezire, asigurând un acoperiș durabil în timp. De asemenea, țigla metalică Romanic este rezistentă la impact, reducând riscul de daune cauzate de grindină sau căderi de obiecte.

 2. Ușurința de instalare: Țigla metalică Romanic este ușoară, ceea ce face instalarea mai ușoară și mai rapidă în comparație cu alte tipuri de învelitori. Aceasta poate fi montată direct pe structura acoperișului, fără a necesita suport suplimentar sau pregătiri complicate. Astfel, instalarea este mai eficientă și mai puțin costisitoare.

 3. Rezistență la foc: Oțelul galvanizat sau aluminiul din care este fabricată țigla metalică Romanic are proprietăți de rezistență la foc. Aceasta oferă o protecție suplimentară împotriva incendiilor, reducând riscul de propagare a flăcărilor și asigurând siguranța casei tale.

 4. Durată lungă de viață: Datorită materialelor durabile și rezistente, țigla metalică Romanic are o durată lungă de viață. Aceasta poate rezista mulți ani fără a-și pierde aspectul sau funcționalitatea. De asemenea, necesită un efort minim de întreținere, fiind ușor de curățat și de menținut într-o stare bună.

 5. Economisirea energiei: Țigla metalică Romanic are proprietăți de reflexie a căldurii, ceea ce înseamnă că poate contribui la reducerea costurilor de încălzire și răcire a casei tale. Ea reflectă razele solare și reduce absorbția căldurii, menținând interiorul casei mai răcoros în timpul verii și mai cald în timpul iernii.

Concluzie

  Țigla metalică Romanic este o alegere excelentă pentru acoperișurile casei tale, oferind o combinație între aspectul clasic al țiglei și avantajele materialelor moderne. Cu durabilitate, rezistență la intemperii, ușurință de instalare și o durată lungă de viață, țigla metalică Romanic este o opțiune atractivă pentru proprietarii de case care doresc un acoperiș elegant și durabil. Tabla Bilka Targu Neamt

Tabla BILKA Targu Neamt - Iberic

  Țigla IBERIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică IBERIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

  Țigla metalică IBERIC se produce într-o gamă variată de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului oferind casei un încadrament perfect dar și prin sistemul inovativ de îmbinare care permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Caracteristici tehnice
 
MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală0,45 – 0,6 mm tablă din oțel
Lățime totală1180 mm
Lățime utilă de acoperire1080 mm
Lungimea modulului350 / 400 mm
Înălțime totală47 mm
Greutatea pe suprafață4 – 5 kg/mp
Înclinația minima8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale
Garanție finisaj lucios10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durata de viață60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură
Un acoperiș elegant și rezistent cu influențe mediteraneene

  Tigla metalică Iberic reprezintă o variantă modernă și atractivă a învelitorilor de acoperiș, inspirată de tradițiile și influențele mediteraneene. Cu un design distinctiv și caracteristici tehnice superioare, tigla metalică Iberic adaugă o notă de eleganță și rafinament casei tale, oferind în același timp protecție și durabilitate pe termen lung.

Caracteristici și aspect

  Tigla metalică Iberic are un design specific, cu forme curbate și adâncituri care imită aspectul clasic al tiglei de ceramică. Este fabricată din tablă de oțel galvanizat sau acoperită cu aluminiu, care este protejată cu un strat de vopsea rezistentă la intemperii și razele UV. Aspectul tiglei metalice Iberic îmbină eleganța tiglei tradiționale cu durabilitatea și ușurința de întreținere a materialelor metalice.

Avantaje

 1. Durabilitate și rezistență: Tigla metalică Iberic oferă o rezistență superioară în fața factorilor externi și a condițiilor meteo nefavorabile. Materialul din care este fabricată, precum oțelul galvanizat sau aluminiul, este rezistent la coroziune, putrezire și degradare, asigurând un acoperiș durabil în timp. Aceasta rezistă la ploi abundente, zăpadă, vânt puternic și radiații UV, menținându-și aspectul și proprietățile funcționale pe termen lung.

 2. Ușurință de instalare: Tigla metalică Iberic este ușoară și ușor de manevrat, ceea ce facilitează procesul de instalare. Aceasta poate fi montată rapid și eficient pe structura acoperișului, fără a necesita echipamente sau tehnici speciale. Ușurința de instalare reduce costurile și timpul necesar pentru finalizarea proiectului.

 3. Varietate de culori și finisaje: Tigla metalică Iberic este disponibilă într-o gamă largă de culori și finisaje, permițându-ți să alegi opțiunea care se potrivește cel mai bine cu designul și estetica casei tale. Poți alege între nuanțe clasice, cum ar fi roșu teracotă sau maro închis, sau poți opta pentru culori mai moderne și îndrăznețe, în funcție de preferințele tale.

 4. Economisirea energiei: Tigla metalică Iberic are proprietăți de reflexie a căldurii, ceea ce înseamnă că poate contribui la eficiența energetică a casei tale. Ea reflectă razele solare și reduce absorbția căldurii în interiorul clădirii, ajutând la menținerea unei temperaturi confortabile în timpul verii și reducând costurile de răcire.

 5. Ușurință de întreținere: Tigla metalică Iberic necesită un efort minim de întreținere. Datorită suprafeței sale netede și rezistente la murdărie, este ușor de curățat și menținut într-o stare bună. Nu necesită vopsire sau tratamente speciale regulate, ceea ce contribuie la reducerea costurilor de întreținere pe termen lung.

Concluzie

  Tigla metalică Iberic oferă un compromis perfect între eleganța tradițională și avantajele materialelor moderne. Cu durabilitate, rezistență la intemperii, ușurință de instalare și o varietate de opțiuni de culori și finisaje, tigla metalică Iberic este o alegere excelentă pentru acoperișurile casei tale. Asigurând protecție și durabilitate pe termen lung, aceasta adaugă un element estetic deosebit și contribuie la frumusețea și valoarea casei tale. Tabla Bilka Targu Neamt

Tabla BILKA Targu Neamt - Gotic

  Țigla GOTIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică GOTIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

  Țigla metalică GOTIC se produce într-o gamă variată de nuanțe, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul perfect. Pentru realizarea unui acoperiș cu forme și materiale moderne, dar cu respect față de comunitate, modelul GOTIC este soluția.

  Astfel acest tip de construcții care au fost ridicate cu mulți ani în urmă pot avea acum un acoperiș nou modern și rezistent fără influențe negative asupra arhitecturii specifice.

  Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Caracteristici tehnice
 
MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală0,45 – 0,6 mm tablă din oțel
Lățime totală1180 mm
Lățime utilă de acoperire1100 mm
Lungimea modulului350 / 400 mm
Înălțime totală47 mm
Greutatea pe suprafață4 – 5 kg/mp
Înclinația minima8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale
Garanție finisaj lucios10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durata de viață60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură
Un aspect clasic și durabilitate în același timp

  Țigla metalică Gotic reprezintă o opțiune populară pentru acoperișurile caselor, oferind un aspect clasic și durabilitate pe termen lung. Inspirată de designul arhitectural gotic, această învelitoare de acoperiș adaugă un farmec aparte casei tale și asigură protecție împotriva intemperiilor.

Aspect și caracteristici

  Țigla metalică Gotic se remarcă prin linii curbe și adâncituri care imită aspectul clasic al tiglei de ceramică. Cu forme elegante și detalii subtile, aceasta adaugă un aer de rafinament și tradiție casei tale. Este fabricată din tablă de oțel galvanizat sau acoperită cu aluminiu, protejată cu un strat de vopsea rezistentă la intemperii și razele UV. Disponibilă într-o gamă largă de culori, poți alege o variantă care se potrivește perfect esteticii și designului casei tale.

Avantaje

 1. Durabilitate și rezistență: Tigla metalică Gotic oferă durabilitate și rezistență superioară în fața condițiilor meteo nefavorabile. Materialul din care este fabricată, cum ar fi oțelul galvanizat sau aluminiul, este rezistent la coroziune, putrezire și deteriorare, asigurând un acoperiș rezistent în timp. Este capabilă să reziste la ploi abundente, zăpadă, vânt puternic și radiații UV, păstrându-și aspectul și performanțele chiar și în condiții dificile.

 2. Ușurință de instalare: Tigla metalică Gotic este ușoară și ușor de manevrat, ceea ce facilitează procesul de instalare. Poate fi montată rapid și eficient pe structura acoperișului, reducând timpul și costurile asociate cu instalarea. Ușurința de instalare face ca acest tip de învelitoare să fie o opțiune atractivă și convenabilă pentru proprietarii de case.

 3. Ușurință de întreținere: Tigla metalică Gotic necesită un efort minim de întreținere. Suprafața sa netedă și rezistentă la murdărie face ca aceasta să fie ușor de curățat și menținut într-o stare bună. De obicei, nu necesită vopsire sau tratamente suplimentare, contribuind la reducerea costurilor de întreținere pe termen lung.

 4. Versatilitate estetică: Țigla metalică Gotic este disponibilă într-o varietate de culori și finisaje, permițându-ți să alegi o opțiune care să se potrivească perfect designului casei tale. Poți opta pentru nuanțe clasice și discrete, cum ar fi maro închis sau gri, sau poți alege culori mai îndrăznețe și vibrante, în funcție de preferințele și stilul tău.

 5. Economisirea energiei: Tigla metalică Gotic poate contribui la eficiența energetică a casei tale. Datorită proprietăților sale de reflexie a căldurii, aceasta poate ajuta la menținerea unei temperaturi interioare confortabile, reducând astfel nevoia de încălzire și răcire a clădirii și contribuind la economisirea energiei și a costurilor asociate.

Concluzie

  Tigla metalică Gotic oferă un aspect clasic și eleganță, aducând un farmec aparte acoperișului casei tale. Cu durabilitate, rezistență la intemperii, ușurință de instalare și întreținere redusă, aceasta reprezintă o alegere excelentă pentru proprietarii de case care doresc un acoperiș durabil și estetic plăcut.

  Asigurând protecție și frumusețe pe termen lung, tigla metalică Gotic este o opțiune viabilă pentru orice tip de clădire. Tabla Bilka Targu Neamt, botosani targu neamt vaslui husi, targu neamt vaslui husi roman, roman pascani falticeni botosani targu, husi roman pascani falticeni botosani, pascani falticeni botosani targu neamt.

Tabla BILKA Targu Neamt - Balcanic

  Țigla BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

  Țigla metalică BALCANIC se produce într-o gamă variată de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor dând un aspect elegant de conservare.

  O clădire veche sau o clădire de patrimoniu, odată acoperită cu acest tip de țiglă este protejată de intemperiile vremii și în același timp îi este pusă în evidență frumusețea arhitecturală.

  Țigla metalică BALCANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Caracteristici tehnice
 
MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală0,45 – 0,6 mm tablă din oțel
Lățime totală1180 mm
Lățime utilă de acoperire1080 mm
Lungimea modulului350 / 400 mm
Înălțime totală47 mm
Greutatea pe suprafață4 – 5 kg/mp
Înclinația minima8⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale
Garanție finisaj lucios10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durata presupusă de viață60 de ani, rezistență la variațiile de temperatură
Un stil rustic și rezistență durabilă

  Țigla metalică Balcanic este o variantă atractivă și durabilă de învelitoare de acoperiș, inspirată de tradițiile arhitecturale și estetice din regiunea Balcanilor. Această țiglă metalică combină frumusețea și aspectul rustic al țiglei tradiționale cu avantajele și durabilitatea materialelor moderne.

Aspect și caracteristici

  Țigla metalică Balcanic are un design distinctiv, cu linii curbe și adâncituri, care imită aspectul clasic al țiglei de ceramică. Este fabricată din tablă de oțel galvanizat sau acoperită cu aluminiu, protejată cu un strat de vopsea rezistentă la intemperii și razele UV. Aspectul rustic și autentic al țiglei Balcanic adaugă un farmec aparte casei tale, creând o atmosferă tradițională și elegantă.

Avantaje

 1. Durabilitate și rezistență: Tigla metalică Balcanic oferă o rezistență și durabilitate superioară în fața condițiilor meteo și a factorilor externi. Materialul din care este fabricată, precum oțelul galvanizat sau aluminiul, este rezistent la coroziune, putrezire și degradare. Aceasta rezistă la ploi abundente, zăpadă, vânt puternic și radiații UV, menținându-și aspectul și proprietățile funcționale pe termen lung.

 2. Ușurință de instalare: Tigla metalică Balcanic este ușoară și ușor de manevrat, ceea ce facilitează procesul de instalare. Aceasta poate fi montată rapid și eficient pe structura acoperișului, reducând timpul și costurile asociate cu instalarea. Ușurința de instalare face ca acest tip de învelitoare să fie o opțiune atractivă și convenabilă pentru proprietarii de case.

 3. Aspect rustic și estetică plăcută: Tigla metalică Balcanic adaugă o notă de frumusețe și autenticitate casei tale. Designul său rustic și linii curbe conferă un aspect tradițional și elegant acoperișului. Disponibilă într-o gamă variată de culori și finisaje, poți alege o variantă care să se potrivească perfect cu stilul arhitectural al casei tale.

 4. Ușurință de întreținere: Tigla metalică Balcanic necesită un efort minim de întreținere. Datorită suprafeței sale rezistente la murdărie și coroziune, este ușor de curățat și menținut într-o stare bună. Nu necesită vopsire sau tratamente speciale regulate, ceea ce contribuie la reducerea costurilor de întreținere pe termen lung.

 5. Eficiență energetică: Tigla metalică Balcanic poate contribui la eficiența energetică a casei tale. Materialul său reflectă căldura, ajutând la menținerea unei temperaturi confortabile în interiorul clădirii și reducând costurile de răcire în perioada de vară.

Concluzie

  Țigla metalică Balcanic reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să combine aspectul rustic și tradițional cu durabilitatea și avantajele materialelor moderne. Cu rezistență la intemperii, ușurință de instalare și întreținere redusă, tigla metalică Balcanic adaugă un farmec aparte casei tale și oferă protecție durabilă pentru acoperiș. Asigurând un aspect autentic și elegant, aceasta este o opțiune viabilă pentru orice proprietar de casă. Tabla Bilka Targu Neamt

Tabla BILKA Targu Neamt - Clasic

  Țigla BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

  Țigla metalică BALCANIC se produce într-o gamă variată de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor dând un aspect elegant de conservare.

  O clădire veche sau o clădire de patrimoniu, odată acoperită cu acest tip de țiglă este protejată de intemperiile vremii și în același timp îi este pusă în evidență frumusețea arhitecturală.

  Țigla metalică BALCANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Caracteristici tehnice
 
MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală0,4 – 0,6 mm
Lățime totală1200 mm
Lățime utilă de acoperire1120 mm
Lungimea modulului350 / 400 mm
Înălțime totală40 mm
Greutatea pe suprafață3 – 5 kg / mp
Înclinația minima8° dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 14° în cazul îmbinărilor diagonale
Garanție finisaj lucios10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durata presupusă de viață60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură
Un design atemporal și durabilitate într-un singur acoperiș

  Tigla metalică Clasic este o opțiune populară și versatilă pentru învelitoarea de acoperiș, datorită designului său atemporal și durabilității sale superioare. Această variantă de țiglă metalică îmbină eleganța tradițională cu avantajele tehnologiei moderne, oferind protecție și aspect estetic pentru acoperișurile clădirilor.

Aspect și caracteristici

  Tigla metalică Clasic se caracterizează prin forma sa distinctivă, cu linii regulate și netede. Designul său îmbină elementele tradiționale ale tiglei ceramice cu materialele moderne, cum ar fi oțelul galvanizat sau aluminiul. Este disponibilă într-o gamă variată de culori și finisaje, permițându-ți să alegi o variantă care să se potrivească perfect cu stilul și arhitectura casei tale.

Avantaje

 1. Durabilitate și rezistență: Tigla metalică Clasic oferă o rezistență superioară în fața intemperiilor și condițiilor meteo adverse. Materialul din care este fabricată, precum oțelul galvanizat sau aluminiul, este rezistent la coroziune, putrezire și degradare. Tigla metalică Clasic este concepută să reziste la ploi, zăpadă, vânt puternic și radiații UV, menținându-și aspectul și proprietățile funcționale pe termen lung.

 2. Aspect estetic plăcut: Tigla metalică Clasic adaugă un aspect elegant și rafinat acoperișului casei tale. Designul său atemporal și linii regulate conferă un aer tradițional și sofisticat. Alegerea culorilor și finisajelor potrivite poate crea o armonie cu restul clădirii și mediul înconjurător.

 3. Ușurință de instalare: Tigla metalică Clasic este ușoară și ușor de manevrat, ceea ce facilitează procesul de instalare. Aceasta poate fi montată rapid și eficient pe structura acoperișului, reducând timpul și costurile asociate cu instalarea.

 4. Ușurință de întreținere: Tigla metalică Clasic necesită un efort minim de întreținere. Suprafața sa netedă și rezistentă la murdărie face ca aceasta să fie ușor de curățat și menținut într-o stare bună. De obicei, nu necesită vopsire sau tratamente suplimentare, ceea ce contribuie la reducerea costurilor de întreținere pe termen lung.

 5. Eficiență energetică: Tigla metalică Clasic contribuie la eficiența energetică a clădirii. Materialul său reflectă căldura, contribuind la menținerea unei temperaturi interioare confortabile și la reducerea costurilor de răcire în sezonul cald.

Concluzie

  Tigla metalică Clasic oferă un design atemporal, durabilitate și estetică plăcută pentru acoperișurile clădirilor. Cu avantaje precum durabilitatea, rezistența la intemperii, ușurința de instalare și întreținere redusă, aceasta este o alegere populară pentru proprietarii de case. Asigurând protecție și frumusețe pe termen lung, tigla metalică Clasic este o opțiune viabilă pentru orice tip de clădire. bilka tigla metalica model, tigla metalica bilka model clasic, grafit mm bilka tigla metalica, gri grafit mm bilka tigla, ral gri grafit mm bilka.

Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt
Tabla Bilka Targu Neamt