Sipca metalica gard

 Sipca de gard metalica este o alternativă modernă şi superioară şipcilor de gard clasice.

 Făcute din oţel deformabil DX52 dubluprevopsit, asigură un aspect plăcut si pot fi vopsite pe o parte si ambele parti.

 Lungimea şipcilor este la comandă, iar într-un metru liniar de gard se potrivesc între 7 şi 9 şipci, în funcţie de distanţa lăsată între şipci.

 Grosimea tablei din care sunt confecţionate şipcile de gard metalice poate varia între 0,4 mm şi 0,6 mm.

 Şipca pentru gard BILKA a fost concepută ca o alternativă modernă pentru şipcile de gard tradiţionale (din lemn). Șipcile metalice BILKA vor oferi gardului tău un aspect deosebit, pentru o durată îndelungată, fără grija întreținerii acestuia, precum în cazul șipcilor din lemn. 

 Construiește-ți gardul cu șipcile de gard BILKA și vei beneficia de rezistența și durabilitatea oțelului, dar și de estetica inegalabilă, oferită de gama bogată de culori și finisaje, fie că alegi varianta sipcilor de gard dublu-vopsite sau vopsite doar pe o parte.

Avantaje:

 • Durată de viaţă de până la 60 de ani
 • Întreținere redusă (nu necesită lăcuire sau revopsire)
 • Margini fălţuite (durabilitate crescută la deformări mecanice)
 • Montaj facil şi rapid
 • Posibilitate de producție la lungimi personalizate
 • Gamă variată de culori
MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominalăTablă din oțel vopsită pe o parte: 0,40 – 0,60 mm
Tablă din oțel dublu-vopsită SSAB: 0,60 mm
Lățime totală / utilă92,9 mm
Înălțimea falțului9,3 mm
Lungime de producțievariază între 0.5 – 2 m
Garanție finisaj lucios10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj Wood15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție SSAB30 de ani pentru caracteristicile de coroziune
15 ani pentru caracteristicile de culoare
Durată de viață60 de ani rezistență la variațiile de temperatură

Gama de culori

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi.jpg
falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi.jpg
Gard Tabla

Sipca metalica gard pentru gard este o alternativa moderna pentru sipcile de gard traditionale, aceasta oferind, in primul rand, o rezistenta indelungata.

Fiind totodata usor de montat si de intretinut, sipcile metalice reprezinta o alegere inspirata pentru realizarea un gard simplu, cu un aspect remarcabil.

Materia prima din care este realizată sipca metalica poate fi tablă zincata sau aluzincul.

Sipca metalica gard

Sipca metalică pentru gard este un element important în construcția gardurilor, fiind utilizată pentru a oferi securitate, intimitate și estetică proprietății tale. Aceasta este confecționată din metal, de obicei oțel galvanizat sau aluminiu, și poate avea diverse forme și dimensiuni în funcție de preferințe și necesități.

Iată câteva aspecte importante despre sipca metalică pentru gard:

 1. Durabilitate: Sipca metalică pentru gard este rezistentă și durabilă, fiind concepută să reziste la factorii externi precum intemperiile, razele UV și coroziunea. Oțelul galvanizat este adesea utilizat datorită proprietăților sale anticorozive, în timp ce aluminiul oferă rezistență la coroziune și este mai ușor.

 2. Securitate: Sipca metalică pentru gard poate contribui la crearea unei bariere solide și sigure în jurul proprietății tale. Aceasta poate descuraja intrușiunea și oferă o senzație de securitate. În funcție de înălțime și design, sipca metalică poate fi aleasă în funcție de nivelul de securitate dorit.

 3. Intimitate: Dacă dorești un grad mai mare de intimitate, sipca metalică poate fi combinată cu alte materiale, cum ar fi plăci de lemn sau panouri opace, pentru a crea un gard mai închis și pentru a oferi intimitate în curtea ta.

 4. Estetică: Sipca metalică pentru gard vine într-o varietate de forme și stiluri, permițându-ți să alegi un design care se potrivește cu estetica generală a proprietății tale. Poți opta pentru sipci drepte, curbe sau cu ornamente decorative, în funcție de preferințele tale și de stilul arhitectural al casei tale.

 5. Ușor de întreținut: Sipca metalică pentru gard este în general ușor de întreținut. Oțelul galvanizat este rezistent la coroziune și necesită puțină întreținere, în timp ce aluminiul este un material durabil și ușor de curățat.

 6. Montaj facil: Sipca metalică pentru gard este ușor de montat, mai ales dacă achiziționezi un sistem complet de gard care include sipci, stâlpi și elementele de fixare necesare. În funcție de designul ales, acesta poate fi instalat relativ rapid și fără prea multe complicații.

În concluzie, sipca metalică pentru gard este o opțiune populară și versatilă pentru a-ți construi un gard securizat, estetic și durabil. Aceasta oferă securitate, intimitate și poate fi personalizată pentru a se potrivi cu stilul și necesitățile tale.

De ce sa folosim sipca metalica?

Sipca metalică are numeroase avantaje și beneficii față de alte materiale utilizate în construcții, garduri sau alte aplicații. Iată câteva motive pentru a folosi sipca metalică:

 1. Durabilitate: Sipca metalică este un material rezistent și durabil, capabil să reziste la factorii externi precum intemperiile, coroziunea și uzura în timp. Oțelul galvanizat și aluminiul sunt două opțiuni comune în cazul sipcilor metalice, datorită rezistenței lor la coroziune și longevității.

 2. Securitate: Sipca metalică poate oferi un nivel ridicat de securitate pentru proprietatea ta. Fiind realizată dintr-un material solid și rezistent, aceasta poate descuraja tentativele de intruziune și poate asigura protecție suplimentară.

 3. Estetică: Sipcile metalice pot fi disponibile în diferite forme, dimensiuni și finisaje, permițându-ți să alegi un aspect care să se potrivească cu stilul și designul general al proprietății tale. Poți alege între sipci drepte, curbe sau cu ornamente decorative, pentru a crea un aspect estetic plăcut și coerent.

 4. Ușor de întreținut: Sipcile metalice sunt, în general, ușor de întreținut. Acestea nu necesită multe operațiuni de curățare sau întreținere și pot rezista bine în timp cu un minim de efort.

 5. Versatilitate: Sipcile metalice pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, cum ar fi construcția de garduri, balustrade, bariere de siguranță și multe altele. Datorită versatilității lor, acestea pot fi adaptate la nevoile și cerințele specifice ale fiecărui proiect.

 6. Economice: Sipcile metalice pot fi o opțiune economică în comparație cu alte materiale utilizate în construcții. Acestea oferă un raport calitate-preț favorabil, având în vedere durabilitatea și rezistența lor în timp.

 7. Montaj ușor: Sipcile metalice pot fi relativ ușor de montat, ceea ce poate reduce costurile de instalare și timpul necesar pentru finalizarea proiectului.

În concluzie, sipca metalică este o alegere populară în multe aplicații datorită durabilității, securității, aspectului estetic și versatilității sale. Este o soluție eficientă și convenabilă pentru construcția gardurilor, balustradelor și altor structuri de protecție sau delimitare.

Cum se fabrica sipca metalica de gard?

Producția de sipci metalice pentru gard implică mai multe etape și procese tehnice. În continuare, voi prezenta o descriere generală a procesului de fabricație a sipcilor metalice de gard:

 1. Selecția materialelor: Producția de sipci metalice începe cu alegerea materialelor adecvate. Cel mai frecvent material utilizat este oțelul galvanizat, care este rezistent la coroziune și oferă durabilitate. Alte opțiuni pot include aluminiul sau alte aliaje de metal.

 2. Decuparea materialelor: Materialele metalice sunt decupate în forme și dimensiuni specificate folosind echipamente de tăiere, cum ar fi mașini de debitat cu jet de apă, laser sau plasmă.

 3. Formare și modelare: Materialele metalice sunt apoi formate și modelate în forma și profilul dorit pentru sipca de gard. Acest lucru se realizează utilizând mașini de profilare care aplică presiune și îndoire pe material pentru a-i conferi forma specifică.

 4. Găurire și perforare: Dacă este necesar, sipca metalică poate fi găurită sau perforată pentru a permite montarea ușoară pe stâlpii de gard sau pentru a oferi un aspect decorativ.

 5. Finisare și tratament de suprafață: Sipcile metalice pot fi supuse unor tratamente de suprafață pentru a le proteja împotriva coroziunii și a conferi un aspect estetic plăcut. Acest lucru poate include galvanizarea, aplicarea unui strat de vopsea sau acoperirea cu pulberi.

 6. Verificare și control de calitate: Fiecare sipcă metalică este verificată pentru a se asigura că respectă specificațiile de calitate, dimensiuni și finisare. Se pot efectua inspecții vizuale, măsurători și teste de rezistență pentru a se asigura că sipca metalică este corespunzătoare.

 7. Ambalare și livrare: După finalizarea procesului de fabricație și a controlului de calitate, sipcile metalice sunt ambalate în mod corespunzător și pregătite pentru livrare către clienți sau distribuitori.

Este important de menționat că acestea sunt etapele generale ale procesului de fabricație a sipcilor metalice pentru gard, iar tehnologia și procedeele exacte pot varia în funcție de producător și de cerințele specifice ale produsului final.

Din ce este compusa sipca de gard?

Sipcile de gard pot fi fabricate din diferite materiale, iar compoziția lor poate varia în funcție de materialul utilizat. Iată câteva opțiuni comune pentru compoziția sipcilor de gard:

 1. Oțel galvanizat: Sipcile de gard fabricate din oțel galvanizat sunt populare datorită durabilității și rezistenței lor. Oțelul galvanizat este un oțel acoperit cu un strat protector de zinc pentru a-i conferi rezistență la coroziune și uzură. Acest strat de zinc ajută la protejarea sipcilor de rugina și alte daune cauzate de intemperii.

 2. Aluminiu: Aluminiul este un alt material frecvent utilizat pentru fabricarea sipcilor de gard. Este ușor, rezistent la coroziune și are un aspect estetic plăcut. Sipcile de gard din aluminiu sunt adesea preferate în aplicațiile în care greutatea redusă și aspectul estetic sunt importante.

 3. PVC (policlorură de vinil): Sipcile de gard din PVC sunt fabricate dintr-un material plastic durabil și rezistent la intemperii. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori și finisaje și necesită un minim de întreținere.

 4. Lemn tratat: Unele sipci de gard pot fi fabricate din lemn tratat, care este tratat cu substanțe chimice pentru a-i conferi rezistență la putrezire și daune cauzate de insecte și intemperii. Lemnul tratat este adesea utilizat în construcția de garduri pentru aspectul său natural și rustic.

Este important de menționat că acestea sunt doar câteva opțiuni comune pentru compoziția sipcilor de gard, iar alți factori precum stilul, bugetul și preferințele personale pot influența alegerea materialului potrivit pentru gardul tău. Înainte de a achiziționa sipci de gard, este recomandat să consulți un specialist în domeniu pentru a obține sfaturi și recomandări personalizate.

In cate culori gasesti sipca metalica?

Sipcile metalice pentru gard pot fi disponibile într-o varietate de culori, în funcție de preferințele și cerințele individuale ale clienților. Există mai multe opțiuni de finisare și acoperire a sipcilor metalice care permit obținerea unei game largi de culori. Iată câteva modalități prin care se pot obține culorile pentru sipci metalice:

 1. Vopseaua: Sipcile metalice pot fi vopsite în culori diferite utilizând vopsea adecvată pentru metal. Aceasta poate fi aplicată pe suprafața sipcii prin pulverizare, pensulare sau alte metode de aplicare a vopselei. Prin această metodă, se pot obține culori solide și variate, care pot fi adaptate preferințelor și designului dorit.

 2. Acoperirea cu pulberi: O altă metodă comună de obținere a culorilor pe sipci metalice este acoperirea cu pulberi. Aceasta implică aplicarea unui strat subțire de pulbere colorată pe suprafața metalică a sipcii. Apoi, sipca este încălzită pentru a permite topirea și răspândirea uniformă a pulberii pe suprafață, creând un finisaj durabil și rezistent la coroziune în culorile dorite.

 3. Folii adezive: Pentru o gamă mai largă de opțiuni de culori și design, sipcile metalice pot fi acoperite cu folii adezive colorate sau imprimate. Aceste folii adezive pot fi aplicate pe suprafața sipcii pentru a oferi culori și modele specifice. Această metodă este ideală pentru personalizarea sipcilor metalice cu logo-uri, grafică sau alte elemente de design.

Este important de menționat că disponibilitatea și varietatea culorilor pentru sipci metalice pot varia în funcție de producător, furnizor și specificațiile produsului. Înainte de a achiziționa sipci metalice, este recomandat să consultați opțiunile oferite de producător sau furnizor pentru a alege culoarea dorită.

Ferestre Mansarda asigură ventilarea și luminarea încăperii, iar pentru curățarea ușoară a geamului exterior și operarea accesoriilor exterioare, pot fi rotite cu 180 grade. Pot fi dotate atât cu accesorii exterioare cât și cu accesorii interioare. Există mai multe modele de ferestre de mansardă cu articulare mediană, articulare supramediană, dublă articulare, panoramice, balcon, atic, articulare laterală.

Ușile sectionale de garaj sunt montate direct în spatele golului. Inițial, sunt acționate vertical iar după deschiderea ușii sunt poziționate sub tavan, paralel cu podeaua.

Ușile de garaj de tip rulou cu lamele de 55 mm sau cu lamele de 77 mm sunt confecționate din materiale de calitate, care le garantează rezistență în timp. Sunt realizate din lamele termoizolante cu grosimi diferite, umplute cu spuma poliuretanică izolantă.

Profilele zincate – profile Z, C, U si cornier L – sunt elemente semistructurale folosite in constructii industriale sau civile – structuri metalice – ca rigle de fatada sau pane de acoperis pentru sustinerea panourilor termoizolante sau a tablei cutate.

Avantajele folosirii profilelor zincate la constructia de structuri metalice: aspect estetic placut, greutate scazuta, rezistenta mecanica foarte buna…

Utilizate in constructia peretilor si a acoperisurilor, panourile sandwich prezinta o serie de avantaje fata de alternativele clasice, de la eficienta crescuta si costurile reduse pana la montajul facil.

Panourile sunt bune izolante termice si fonice si cu o rezistenta ridicata la intemperii, panourile sandwich inglobeaza calitatile tuturor materialelor din care sunt construite.

Sistemul pluvial este compus din 14 elemente care se îmbina perfect pentru a nu permite apei pluviale sa se prelinga pe pereții casei.

Fiecare element are un rol important motiv pentru care va recomandam sa verificați ca sistemul pluvial, pe care îl achiziționați sau pe care l-ați montat deja, cuprinde toate elementele.

Gardul din șipcă metalică este alegerea cea mai practică din punct de vedere financiar, fiind ușor de montat și fără să necesite întreținere specială. Acesta reprezintă o alternativă modernă și mult mai rezistentă a șipcilor de gard tradiționale.

Șipcile metalice pot avea ca materie primă tabla zincată sau aluzincul și pot fi vopsite pe ambele părți, ceea ce le oferă o protecție bună anti-coroziune. Stratul de aluzinc protejează oțelul împotriva coroziunii și menține vopseaua neafectată pentru o perioadă îndelungată de timp. Spre deosebire de celelalte alternative, gardul metalic nu va avea niciodată problema crăpării sau mucegăirii cauzate de condițiile meteo nefavorabile.

Tipuri de șipcă metalică

În ceea ce privește tipul de șipcă, poți alege să îți construiești un gard de împrejmuire metalic cu unul dintre următoarele modele:

 • șipcă metalică fălțuită
 • șipcă metalică nefălțuită

Modelul de șipcă metalică fălțuită are un finisaj lucios, iar principalul avantaj pe care îl oferă fălțuirea este rezistența crescută la deformare mecanică. Acest model are marginile duble, adică îndoite. Pe de altă parte, modelul de șipcă metalică nefălțuită are marginea direct în tăietură, adică nu are îndoitură.

Avantajele gardului din șipcă metalică

Un alt avantaj al gardului din șipcă metalică este faptul că e ușor de montat. Este suficientă prinderea în șuruburi speciale autoforante, fără a necesita sudură sau personal specializat în confecționarea acestui tip de gard. Poate fi montat atât pe zone plate, cât și pe teren cu pantă, în orice moment al anului.

Totodată, printre avantajele gardului metalic putem să amintim și de următoarele:

 • securitate sporită
 • raport avantajos preț – calitate
 • durată de viață de 25 – 30 de ani
 • se poate debita la diferite înălțimi

MESTERESTI îți pune la dispoziție o gamă largă de culori și modele de șipcă metalică, potrivite pentru toate gusturile. Dacă dorești mai multe informații legate de avantajele unui gard metalic, te invităm să ne contactezi la 0759 123 458, iar unul dintre consilierii noștri te va ajuta să iei cea mai bună decizie.

vand sipca metalica gard
sipca gard metalica

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard

Sipca metalica gard