Termeni si Conditii

  Iti multumim ca ai ales produsele si serviciile noastre.

  Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

  Tot continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Falcon Market sau a afiliatilor or partenerilor sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus (partial sau integral) sau modificat, fara acordul scris al Falcon Market.

Avand in vedere cele de mai sus, nu sunt permise:
  • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, a materialelor si a informatiilor existente pe acest site, cu exceptia celor incluse in cadrul sectiunii Download;
  • stergerea sau modificarea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare dintre aceste actiuni;
  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
  • incercarea de a scana, sonda sau a testa, fara autorizatie, vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Falcon Market sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Falcon Market care nu sunt publice;
  • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului, fara acordul scris al posesorilor acestora, pentru distribuirea lor pe liste de mailing, pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”), sau pentru orice alt scop, in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate.

  Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Falcon Market va investiga faptele care implica asemenea incalcari, putand coopera cu autoritatile legale in urmarirea utilizatorilor incriminati.

  Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site vor suporta consecintele, conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania, de la sediul Falcon Market.

Informatii despre produse

  Falcon Market face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, specificatiile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produse. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.