Accesorii si Sistem Pluvial

 Achizitionand sistemul pluvial Falcon Ø 125/90 – 150/100 beneficiati de un sistem care a fost produs cu ajutorul tehnologiei si materialelor suedeze, intrucat se foloseste otel suedez de cea mai buna calitate (0.6mm), zincat pe ambele parti (275g/mp) si acoperit cu prelaq nova (2*35µm).

 Cele opt straturi care acopera si protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o durata de viata lunga.

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi-accesorii.jpg

 Elementele sistemului pluvial sunt foarte rezistente si nu se deformeaza sub actiunea zapezii cazute de pe acoperis sau a sloiurilor de gheata. Imbinarile jgheaburilor sunt astfel concepute incat sa poata fi compensate fluctuatiile de lungime cauzate de diferentele de temperatura, iar sistemul sa ramana intotdeauna compact.

 In cele din urma burlanele perfect imbinate permit evacuarea rapida a apei pluviale.

 Pentru intretinerea corecta sistemului sunt necesare verificari sau curatari periodice a jgheaburilor de frunzele cazute sau alte depuneri.

* Daca nuanta dorita nu se afla in paletar contactati-ne la office@falconmarket.ro sau la numarul 0723 333 377

Sistem Pluvial

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi-accesorii.jpg

Paletar culori

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi-paletar-culori.jpg

Sisteme de fixare si etansare

 Trebuie să ştiţi că elementele de fixare au o importanţă deosebit de mare pentru durabilitatea acoperişului.

 Soluţia ideală o reprezintă folosirea unor şuruburi conform indicatiilor tehnice ale producatorilor de tigla metalica. Acestea asigură rezistenţa mecanică şi durabilitatea acoperişului.

 Suruburile furnizate au o protectie superioara impotriva coroziunii si sunt in special folosite pentru proiectele exterioare. Suruburile autoforante vin acum, nu numai cu o excelenta protectie coroziva, dar si cu reducerea drastica a riscurilor de schimbare a proprietatilor mecanice.

 Va oferim Fixare tabla pe suport din lemn M2 – 4,8 x 35 – RAL (acoperire electrostatica)

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi-accesorii.jpg

Accesorii

falcon-market-iasi-tigla-metalica-iasi-tabla-cutata-iasi-accesorii.jpg